Vergadering

Ontdek de ideale locatie voor zakelijke vergaderingen bij De Botterwerf.

In het hart van Volendam, biedt Grand Cafe de Botterwerf authentieke en sfeervolle ruimtes aan, ideaal voor uw (zakelijke) bijeenkomsten. Uitgerust met de nieuwste faciliteiten en vergezeld van een adembenemend uitzicht op het IJsselmeer, verzekeren we een omgeving die bijdraagt aan productieve vergaderingen. Verrijk uw bijeenkomst met een smaakvolle lunch of sluit af met een gezellige borrel. Neem vandaag nog contact op en laat ons de perfecte zakelijke bijeenkomst voor u organiseren bij de Botterwerf.

Neem contact op

Catering

Verras uw gasten met de smaakvolle catering van De Botterwerf op uw bedrijfsevenement of bijeenkomst.

Bij Grand Cafe de Botterwerf streven we ernaar om elk bedrijfsevenement smaakvol te maken. Onze gerechten, variërend van verfijnde hapjes tot rijke buffetten, worden zorgvuldig bereid en stijlvol gepresenteerd. Of u nu kiest voor een informele borrel, een zomerse BBQ of een chic diner, wij passen onze catering aan op uw specifieke behoeften. Ons ervaren cateringteam staat klaar om van uw evenement een culinair hoogtepunt te maken. Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar de Botterwerf-kwaliteit.

Neem contact op

Varen

Stap aan boord van een echte Volendammer kwak en beleef een onvergetelijke dag op het prachtige IJsselmeer.

Ideaal voor bedrijfsuitjes of gezellige groepsuitstapjes. We nemen u graag mee op een ontspannen en gezellige boottocht. Aan boord geniet u van heerlijke hapjes en drankjes. Geniet van het prachtige uitzicht op de beroemde dijk in Volendam.

Neem contact op